EPDM Daken

Levensduur van 50 jaar! Wie onvervangbaar wil zijn , moet zich blijvend onderscheiden.

Isolatie en
Nieuw dak

Wij werken uitsluitend met Firestone! Firestone kan de gehele dakbedekking leveren, dit van dampscherm, isolatie, lijmen, vijzen en de EPDM zelf . Dus alles is compatibel en geen discussie over gebruikte produkten.  

Levensduur meer dan 50 jaar! Kan geplaatst worden uit grote stukken epdm tot wel 12,20 meter breedte. 

Duurzaam bouwen , wat de betrouwbaarheid en het ecologisch aspect verzekert. 

EPDM daken door Smith Lee
EPDM-daken door Dakwerken Smith Lee
EPDM daken door Smith Lee

Ik gebruik altijd de LSFR 1,52 mm. Deze is dus de dikste naakte epdm. Er is geen discussie tussen de fabrikanten mogelijk! 

Plaatsing gebeurt zonder vlam. We voorzien alle daken met kimfixatie. Water dat in contact komt met Firestone rubber gard epdm voldoet aan de basismilieukwaliteitsnormen voor oppervlaktewater. Het water kan dus toegepast worden voor huishoudelijke doeleinde, zoals wasmachine, toilet,… het meest milieuvriendelijke systeem uit testen blijkt toch een geballast EPDM systeem met PIR isolatie op voorgespannen welfsels.  

Er is een compleet gamma toebehoren . Op de Firestone Rubbergard EPDM producten word een verzekerde product garantie verleend van 10 jaar. Omdat ik een erkende Firestone installateur ben. 

Extensief groendak: deze plaatsen we natuurlijk zelf, na overleg met de klant! Hier zijn vele kleuren en plantjes mogelijk.